LED fény zsonglőr - SmartPoi show

A SmartPoi egy új dimenziót nyit az előadás világában. A saját gyártású LED zsonglőr eszközeink segítségével szem kápráztató módon a levegőben pörgetve megjeleníthető az Ön céges logója, fénykép, minta, rövid szöveg. Fantasztikus élmény a közönség számára.
Saját fejlesztésű LED zsonglőr eszközökkel varázsoljuk rendezvényét még emlékezetesebbé és emeljük az est fényét.
LED-es zsonglőr eszközeink a lehető legmodernebbek, egy-egy eszközön több száz külön programozható LED-dióda található, melyek akár a rendezvény színeihez is beállíthatóak. Az új SmartPoi-jaink immár 200 pixelesek, tökéletesen éles, jól látható képet jelenítenek meg.
A megrendelt show végén 5 perces a SmartPoi rész; a többi műsoridőt pedig a LED zsonglőr eszközök töltik ki: világító buzogányok, hulla hopp karika, LED poi, világító bűvész karika, ízisz fátyol, stb. A SmartPoi-val megjeleníteni kívánt szöveget, képet, logót várjuk e-mailben.

Műsoridő: 5-20 perc.

Ajánlott rendezvény helyszínre: Beltéri, színpadi produkció.
Ajánlott rendezvény jellegre: Black tie, White tie, Gatsby style, exkluzív rendezvényekre, céges eseményre, konferenciára, gála vacsorára, karácsonyi partira.

TECHNIKAI FELTÉTELEK:
– Legalább 6m X 6m-es tiszta akadálymentes, csúszásmentes terület
– Hangosítás az aláfestő zenéhez (nagy teljesítményű aktív hangfal, mp3 lejátszó. Ha a rendezvényen nincs, mi biztosítjuk!)
– 230V-os hálózati áram a színpad közelében
– Zárható öltöző tisztálkodási lehetőséggel
– Épületben (bel térben) tartandó rendezvény esetén:
   – Minimum 3m belmagasság
   – Sötétítés